El restaurant Diver's i el Bar Illa Esportiva – La Mari obtenen la segona i tercera posició d’aquesta cita gastronòmica on s’han servit prop d’11.000 tapes durant un sol cap de setmana.
El restaurant Can Bros, que per primera vegada ha participat al Corretapes, ha guanyat la vuitena edició d’aquesta cita anual gastronòmica amb la seva proposta de Tàrtar de salmó amb maionesa de wasabi. Amb 245 vots, la tapa del restaurant Can Bros ha estat la més votada pel públic.
El restaurant Diver’s, amb el seu Bao de Mandonguilla, ha quedat en segona posició amb 216 vots, i la Tapa del Fiti del Bar Illa Esportiva – La Mari, amb només 7 vots de diferència (209) ha obtingut la tercera posició.
Un total de 13 establiments del municipi han participat en aquesta vuitena edició del Corretapes, celebrada el cap de setmana passat. Durant tres dies, de divendres nit a diumenge, es van servir prop d’11.000 tapes i es van recollir més de 1.500 butlletes de participació per escollir la millor creació gastronòmica.
Com ja acostuma a ser habitual, el Corretapes s’ha dinamitzat amb activitats complementàries. És el cas de l’exhibició de balls urbans que la tarda de divendres van protagonitzar el Gimnàs Castellbisbal i el Budokan Dance Center a la plaça de l’Església. La Gata i el Belitre, a més, va organitzar una passarel·la de moda al pati de l’Esbarjo, on també es va fer un agraïment públic a l’associació CADA pels ornaments teixits amb llanes de colors que decoraven l’espai. Finalment, una banda de música itinerant en directe, la Jinx Jazz Band, va amenitzar la nit de divendres i dissabte.
Enguany, l’Ajuntament ha repartit 15.000 plats, gots i tovallons biodegradables entre tots els establiments participants per apostar per un Corretapes més sostenible.