Aclariment sobre la celebració del Carnaval d’estiu durant la Festa Major de l’Aigua i la Llum 2024

Divendres, 11 d’octubre de 2024

Davant del comunicat que l’Esplai Gatzara ha publicat a les seves xarxes socials en referència a la celebració la nit del passat 19 d’agost del Carnaval d’estiu durant la Festa Major de l’Aigua i la Llum, l’equip de govern vol fer alguns aclariments:

 

1. En cap moment es va posar en risc la seguretat de la ciutadania, ni del públic que es va concentrar a l’Envelat del parc Folch i Torres on es desenvolupava l’activitat, ni de les persones que eren sobre l’escenari.

2. L’equip de so que l’Ajuntament va cedir a l’entitat és el mateix que s’ha fet  servir durant les darreres edicions de la Festa Major de l’Aigua i la Llum, per realitzar el mateix acte (l’any passat fins i tot en el mateix lloc), sense que donés cap problema. De fet, seguint el protocol habitual, abans de començar l’activitat es van fer totes les proves tècniques necessàries per garantir el correcte funcionament de l’equip de so durant la festa, però a vegades hi ha imprevistos i dos altaveus van patir una sobrecàrrega perquè no van suportar l’alt volum de la música. 

3. L’alcaldessa i fins a quatre regidors de l’equip de govern estaven presents durant la celebració de la festa i van atendre, parlar i acompanyar a l’entitat en tot moment. Fins i tot, amb la voluntat de resoldre la incidència i trobar solucions, es van implicar juntament amb la Brigada municipal en el muntatge d’un altre equip de so. Lamentablement, tot i buscar alternatives, l’entitat va decidir donar l’acte per finalitzat, però la voluntat i la responsabilitat política d’atendre la situació va ser-hi present en tot moment.

4. Valorem i recolzem totes les iniciatives del teixit associatiu del poble i apostem perquè es puguin dur a terme, dins de les possibilitats pressupostàries de l’Ajuntament.

Des de l’equip de govern lamentem el sentiment de desatenció que l’Esplai Gatzara denuncia en el seu comunicat i no entenem com aquest s’ha fet públic dos mesos després de la celebració de la Festa Major de l’Aigua i la Llum, coincidint amb el comentari que un grup de l’oposició va fer en el darrer Ple Municipal.
 
Finalment, volem deixar molt clar que estem i estarem al costat de totes aquelles entitats que fan una aposta per enriquir la vida social i cultural del nostre poble.
Darrera actualització: 11.10.2024 | 11:49