Castellbisbal se suma a la iniciativa "Benvinguts a Pagès"

Dimecres, 8 de juny de 2016

Durant el cap de setmana del 17 al 19 de juny, Cal Pupinet i Ca l'Esteve oferiràn un menú especial i la Masia de Ca n'Oliveró obrirà les seves portes per tal que es puguin fer visites a les seves instal·lacions i degustar els seus productes.

 

Ja està a punt la primera edició del Benvinguts a pagès, una oportunitat única per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Del 17 al 19 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors!

Podreu visitar explotacions a cada comarca catalana, i fer un cap de setmana rodó amb el menú Benvinguts a pagès i paquets especials d’allotjament.

El Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la nostra gastronomia. Grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, colles d’amics... tots hi trobareu una oferta a la vostra mida.

Benvinguts a Pagès és un projecte liderat per la Fundació Alícia, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme, i del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

 

Participants de Castellbisbal

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:33