Bon Nadal i benvingut 2023

Dijous, 1 de desembre de 2022

Article publicat al número 59 del butlletí informatiu municipal.
Desembre 2022 - Gener 2023

ERC Castellbisbal espera amb entusiasme, amb il·lusió, amb força i sobretot amb moltes ganes de fer per a totes i tots, que el nou any també porti un canvi al nostre poble.

El 28 maig del 2023 tindrem eleccions municipals on totes i tots podrem dir-hi la nostra mitjançant el nostre vot.

Una de les nostres il·lusions, per a aquest any vinent, és poder impulsar projectes d'habitatge social tan necessari al nostre municipi. També ens agradaria poder proporcionar al nostre jovent un espai multifuncional on puguin compartir projectes, estudis, d’una manera distesa. On hi hagi jocs recreatius, que potencien la participació en grup, i que ofereixi activitats de lleure, cultura i formació de petit format. Treballarem amb totes les nostres forces per intentar reactivar el comerç local, actualment morint-se, i és per això que us necessitarem, per fer atractiu i viu el comerç del nostre poble.

Com tothom, volem demanar per al 2023 un desig: que totes les entitats del nostre poble gaudeixin de més i millors espais.

Esperem poder compartir amb vosaltres aquestes i altres propostes i desitjos que tenim durant l'inici del 2023 en actes i publicacions que farem al nostre poble.

Bon Nadal i benvingut 2023!

 

 

Darrera actualització: 26.01.2023 | 14:12