Una Festa Major mancada d’estima per part de l’equip de govern

Dilluns, 5 de setembre de 2022

Versió ampliada de l'article publicat al número 57 del butlletí informatiu municipal
Juny - Agost 2022

Han estat dos anys sense Festa Major i el 2022 venia carregat de sensacions positives en preveure que per fi podíem tornar a gaudir dels nostres estimats dies als nostres carrers, amb els nostres familiars, amics i amigues. Tot i que han estat uns dies replets d’activitats i amb una organització impecable per part dels tècnics i tècniques de l’Ajuntament i les entitats, la sensació que hem percebut, és una manca d’estima per part de l’equip de govern.

En primer lloc, el primer que havia d’estar al peu del canó era l’alcalde i aquest va comunicar als i les portaveus que marxava de vacances durant aquesta setmana. No ser-hi a la Festa Major com a màxima autoritat i representant de la Institució ens sembla una falta de respecte i empatia cap al poble.

D’altra banda, malauradament, hem patit dies amb condicions meteorològiques complicades amb tardes i nits de tempestes. Per aquesta raó, s’han hagut d’adaptar alguns dels espais on s’havien planificat activitats. Creiem que el temps d’actuació i de decisió no ha estat òptim, especialment amb la cancel·lació dels concerts de la Fundació Tony Manero i el de Rocktambuls. 

En resum, celebrem haver recuperat la Festa Major i volem manifestar un immens agraïment a les tècniques i els tècnics que s’han deixat la pell, així com a les entitats que sempre demostren que són un paper fonamental a Castellbisbal. Quant a les actuacions i les responsabilitats que recauen en l’equip de govern, demanem un major compromís per la seva part, una dosis d’amor i estima al poble

 

Darrera actualització: 14.09.2022 | 12:04